Sidor

fredag 28 juni 2013

Suki Creamy Foaming Cleanser

Har provat Suki Creamy Foaming Cleanser ett tag nu och nja... Det är mer än helt ok, skön och len, tar hyfsat väl bort smink och huden känns inte torr efteråt. Pumpen doserar ut små kluttar och det krävs två för att kunna jobba upp ett härligt skum till ansiktet. Den doftar lite lagom, en angenäm svag doft.

Men det krävs minst två omgångar av pumpande, löddrande och sköljande innan mascaran är hjälpligt borta för mig. Det är en glasflaska och varje gång jag använder den är jag orolig för att tappa den, den går inte heller att slänga ner i neccesären och vidare ner i träningsväskan eftersom det är glas. Det minst positiva är priset, jämför jag med Suki Cleansing Cleansing Bar är denna svindyr och är ändå just nu likvärdiga.


Ställer undan den i väntan på vinterns torra kalla klimat som kräver milda rengöringar. Har visst blivit en snål smålänning med åren... :)

Ingredienser:
water (rosa centifolia distillate), potassium cocoate (saponified coconut oil), sodium sunflowerate (saponified sunflower oil), sodium sesamate (saponified sesame oil), potassium jojobate (saponified jojoba oil), cyamopsis tetragonoloba (guar) gum, butyrospermum parkii(shea) seed butter, tocopherol (vitamin e), euterpe oleracen (acai) fruit oil, vitis vinifera (grape) seed extract, pyrus malus (apple) fruit extract, matricaria recutita (chamomile) extract, cocos nucifera (coconut) milk, maltodextrin,
sodium caseinate (coconut milk protein), *aroma/fragrance, limonene

*component of 100% pure essential oils

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar