Sidor

tisdag 18 juni 2013

Gul blomkål och öm käke

Provade göra Gul blomkål igår. Enkelt, smidigt och gott.



1 blomkålshuvud
1-1½ msk limejuice (går lika bra med citron)
lite salt
1 msk olivolja
ca 1-1½ msk curry (har en mild curry så jag tog mycket, gott!)
1 gul paprika

ärtskott
avokado
ägg

Mixa blomkålen till fina små bitar, tillsätt lime, salt, curry och olja. Finhacka paprikan och blanda i blomkålen. Servera med ärtskott, avokado och ägg. Gott och mättande samtidigt som kroppen fortfarande känns lätt.

Receptet är hämtat från Raw Food - ett lättare liv på tre veckor av Erica Palmcrantz Aziz men jag tog mer lime och curry än originalet.



Min käke är öm idag, lite stel och svårt att tugga men ack så roligt gårdagens Krav Maga var. Grundträning av raka slag, krokar och uppercuts, försvar mot dessa, fight(ajajaja min käke) och en tuff fys som grädde på moset. HIMLA GÖTT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar